Onze nieuwe werkgroep LEVEN GEEFT LEVEN Vaals van de interculturele vrouwengroep ‘Vrauwe vöär Vrauwe’ heeft op 1 november een ziek kind blij gemaakt. De deelnemende vrouwen worden begeleidt door mevr. Maria M. Peguero.

Het meisje Juanisha Bovendeert ontving een feestelijk pakket vol met cadeautjes, die de deelnemers van Leven geeft Leven hadden gemaakt. Juanisha heeft chronische Myeloide Leukemie oftewel CML genoemd. Om de drie maanden moet ze een beenmergpunctie laten doen in het ziekenhuis AMC te Amsterdam. De dagelijkse behandeling kan ze thuis doen. De huisarts prikt regelmatig bloed bij haar. Juanisha was heel verrast dat ze in het zonnetje werd gezet. Daardoor is ze nu geïnspireerd om lid te worden van de groep om voor de kinderen van het AMC mooie cadeautjes te maken, die dan in december aan hen worden geschonken.

De werkgroep werkt hard om nog meer mensen blij te maken. Hun droom is dat op een dag ze groot genoeg zijn om een stichting op te richten. De werkgroep ‘Leven geeft Leven’ treft zich weer op zaterdag 18 november van 13.00 tot 15.00.

Wie zin heeft om aan deze werkgroep deel te nemen of zelf iemand kent, die voor iets moois in aanmerking komt,  kan zich aanmelden via telefoonnummer van mevr. Maria Peguero: 0611279900 en maria-pequero@hotmail.com

Ook kan men zich opgeven via een email naar: vrauwevoarvrauwe@gmail.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s